Coaching voor vrouwen

Welkom!

Herken je dat je wéét dat er meer mogelijk moet zijn in je leven? Mis je vervulling? Heb je het gevoel dat je veel meer te bieden hebt?  

Ben jij ook, net als veel vrouwen, dagelijks bezet met 'gedoe'? Twijfel je bijvoorbeeld al jaren aan je relatie? Of heb je juist eindeloos gezeur met je ex? Of weet je gewoon niet wat je wilt?
Hierdoor heb je geen ruimte voor de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn. Zonde!

Ik coach je graag zodat dit je niet meer in de weg staat. Je weer ruimte ervaart in je lijf en in je hoofd. Zodat je precies díe dingen kunt gaan doen, die wezenlijk voor je zijn. Ook al weet je nu misschien niet wat dat dan eigenlijk is. En heb je meer een vaag gevoel van onbehagen, onrust of onvervuldheid... 

Samen lossen we jouw gedoe op. Krijg je weer helderheid. En vleugels. Zo kun je weer écht gaan leven. 


Aanbod

Gelukkig gescheiden 

Ben je gescheiden maar blijft er steeds gedoe met je ex? Ben je er helemaal klaar mee? Heeft het je genoeg energie gekost? 

Weet je intuitief dat er veel meer mogelijk moet zijn? Dat kan. Wil je weten hoe?

Eén op één relatiecoaching 

Twijfel je erg aan je relatie? Al een hele tijd? Blijf je er eindeloos over nadenken? Geloof me. Als het nu nog niet helder is, gaat het dat ook niet zomaar worden.

Ik coach je graag naar een helder weten van wat jij precies wilt. Met je relatie. Met je leven. Zodat het klopt.

Over Leontien Fliek

Ik ben relatie- en scheidingscoach. Moeder van twee zoontjes van 6 en 8 jaar. Gescheiden van hun vader en samenwonend met Dirk.

Je gedoe opgelost en leven vanuit je essentie. Je vervuld voelen. Intens gelukkig zijn. Dat gun ik elke vrouw. 

Zij gingen je voor:

Opgeruimd

Dat ik mijn scheiding écht af kon sluiten en ik een opgeruimd gevoel zou hebben, had ik nooit gedacht. Maar daar heeft Leontien me wel gebracht! Ze heeft op een hele prettige manier de kern van mijn scheiding geraakt. Ik zie nu scherp wat er niet werkte en waarom niet en dat ik daar echt aandeel in heb. Maar niet met een wijzende vinger, maar gewoon om wie ik ben en waar ik voor sta. Heel krachtig om dit te ervaren. Het geeft zoveel rust en duidelijkheid voor de toekomst! Voor mij is de scheiding gelijkwaardiger geworden. Ik geef mijn ex nu meer erkenning dan ik in de relatie kon geven. Ook kan ik nu beter mijn grenzen voelen en aangeven. Echt veel winst dus. Voor mij en mijn ex belangrijk, maar natuurlijk vooral ook voor onze dochter.

Ik ben Leontien erg dankbaar.

Karin

Zeer verhelderend

Bedankt voor al jouw ondersteuning!
Ik weet niet welke uitkomst ik had verwacht, maar een serieus relatieprobleem had ik zeker. Het was zeer verhelderend voor me. Het begon met het inzien van het patroon wat ik 'de angsthaas’ noem. Die kende ik al wel, al heel lang eigenlijk. Maar tijdens de coaching met jou, besefte ik pas de gevangenis die ik zelf creëer.
Na het laatste gesprek kwam de eye-opener. Ik begrijp nu zoveel meer van mijn eigen gedrag. Gedrag wat ik al sinds ik relaties heb, met me meedraag. In de loop der jaren heb ik al zoveel aan mezelf gesleuteld met verschillende coaches en dergelijke. Maar door jouw specifieke manier van vragen stellen, is er echt een puzzel opgelost.
De manier waarop je me aan het denken zette, zonder druk uit te oefenen, was erg prettig. En er was altijd tijd! In het echt of online. Ik heb jou als een fijn en liefdevol mens ervaren. Als coach vond ik je integer, zacht én doortastend. Oprecht betrokken.
Die betrokkenheid heb ik zeer gevoeld en gewaardeerd.

Bijna jammer dat ik mijn puzzel opgelost heb!

Manon