Referenties

Erg dankbaar

Dat ik mijn scheiding écht af kon sluiten en ik een opgeruimd gevoel zou hebben, had ik nooit gedacht. Maar daar heeft Leontien me wel gebracht!

Ze heeft op een hele prettige manier de kern van mijn scheiding geraakt. Ik zie nu scherp wat er niet werkte en waarom niet en dat ik daar echt aandeel in heb. Maar niet met een wijzende vinger, maar gewoon om wie ik ben en waar ik voor sta. Heel krachtig om dit te ervaren. Het geeft zoveel rust en duidelijkheid voor de toekomst!

Voor mij is de scheiding gelijkwaardiger geworden. Ik geef mijn ex nu meer erkenning dan ik in de relatie kon geven. Ook kan ik nu beter mijn grenzen voelen en aangeven. Echt veel winst dus. Voor mij en mijn ex belangrijk, maar natuurlijk vooral ook voor onze dochter.

Ik ben Leontien erg dankbaar.

Karin

Fijn en liefdevol mens

Bedankt voor al jouw ondersteuning! Ik weet niet welke uitkomst ik had verwacht, maar een serieus relatieprobleem had ik zeker. Het was zeer verhelderend voor me.

Het begon met het inzien van het patroon wat ik noem ‘de angsthaas’. Die kende ik al wel, al heel lang eigenlijk, maar tijdens de coaching met jou besefte ik pas de gevangenis die ik zelf creëer.

Na het laatste gesprek kwam de eye-opener. Ik begrijp nu zoveel meer van mijn eigen gedrag. Gedrag wat ik al sinds ik relaties heb, met me meedraag. In de loop der jaren heb ik al zoveel aan mezelf gesleuteld met verschillende coaches en dergelijke. Maar door jouw specifieke manier van vragen stellen, is er echt een puzzel opgelost.

De manier waarop je me aan het denken zette, zonder druk uit te oefenen, was erg prettig. En er was altijd tijd! In het echt of online. Ik heb jou als een fijn en liefdevol mens ervaren. Als coach vond ik je integer, zacht én doortastend. Oprecht betrokken.
Die betrokkenheid heb ik zeer gevoeld en gewaardeerd. Bijna jammer dat ik mijn puzzel opgelost heb!

Manon

Open houding en fijne stem

Bedankt voor de fijne sessies!

Door je open houding en fijne stem was er gelijk een klik en durfde ik me open te stellen. Dankzij je goede vragen, heb ik ontdekt waar mijn ‘angel’ zit. Het heeft me ook geholpen dat je met plaatjes uitleg geeft. De sessies hebben me inzicht en ruimte gegeven.

Dank je wel!

Nancy