Hypotheekscan

Door een erkend hypotheekadviseur van Helder Mediation

Veel mensen die (overwegen te) gaan scheiden vragen zich af of ze in hun eentje de woning kunnen betalen. Om hier snel meer duidelijkheid over te krijgen, bieden we de Hypotheekscan aan.

Wat je krijgt

  • Een indicatie van of je alleen de woning kunt betalen en wat je maximaal kunt lenen
  • Inzicht in je mogelijkheden om een andere woning te kopen
  • Inzicht in je financiën na de scheiding, zoals de maandelijkse hypotheeklast en toeslagen
  • Waardevolle tips voor jouw eigen situatie ter voorbereiding op het gesprek met de bank/financieel adviseur
  • 30 minuten online of telefonisch uitleg en overleg met onze Financieel Echtscheidingsadviseur/Hypotheekadviseur.

De Financieel Echtscheidingsadviseur levert maatwerk voor jullie persoonlijk. Bij scheiding gelden andere regels en deze verschillen ook nog eens per bank. Zo kun je bij sommige banken meer lenen in het geval van echtscheiding, kun je mogelijk het rentecontract meenemen of splitsen en vertelt de adviseur wat je moet doen om de (alsmaar stijgende) rente voor een nieuw hypotheekdeel zo snel mogelijk vast te kunnen zetten. Tevens denkt hij mee wat de invloed is van eventuele partneralimentatie en/of pensioen op de hypotheek.

Deze service kost €99 voor één persoon. Als jullie allebei de scan willen laten uitvoeren, krijgen jullie een korting en betalen jullie samen €149.

Hiervoor hebben we een aantal gegevens van je nodig. 

Naam(Vereist)
Betaling(Vereist)

Na betaling ontvang je direct een bevestigingsmail. Binnen 24 uur ontvang je een mail waarin staat hoe je (beveiligd via DigiD) je gegevens met ons kunt delen. Vervolgens bellen we je binnen 48 uur of op je voorkeursmoment om je te informeren over je mogelijkheden.

Betaalmethode
Disclaimer: we geven je een indicatie van je mogelijkheden en tips die je kunt gebruiken voor een gesprek met je geldverstrekker/adviseur. Het is echter geen financieel advies! We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de beslissing van jouw bank/geldverstrekker om al dan niet hypotheek te verstrekken. We besteden zorg en aandacht aan je vragen en proberen je zo goed mogelijk op weg te helpen om snel, maar vooral goed inzicht te krijgen in je nieuwe situatie en de mogelijkheden met betrekking tot de eigen woning.(Vereist)